O atmosferă de sărbătoare a învăluit Constanța după ce echipa Farul a câștigat campionatul. Mii de suporteri s-au adunat în Piața Ovidiu, acolo unde au aplaudat cu entuziasm echipa pregătită de Hagi.

Luni seară, mii de suporteri ai echipei de fotbal Farul Constanța s-au adunat în Piața Ovidiu din oraș pentru a sărbători câștigarea campionatului de către echipa condusă de Gică Hagi. Jucătorii și staff-ul tehnic au sosit printre fani într-un autocar descoperit, iar atmosfera a fost plină de entuziasm și bucurie.

Pe o scenă amenajată în piață, jucătorii au prezentat cu mândrie trofeul, iar suporterii i-au aplaudat și au scandat în cor: „Suntem noi, suntem noi, campionii României suntem noi!”. Antrenorul Gheorghe Hagi a urcat și el pe scenă, însoțit de soția sa și fiica lor, Kira, iar publicul a strigat în entuziasm „Hagi, Hagi!”.

Spectacolul prezentării trofeului a culminat cu un magnific foc de artificii și un concert susținut de 3 Sud Est. În timpul evenimentului, Denis Alibec, unul dintre cei mai solicitați jucători pentru fotografii cu fanii, a fost scos din mulțime de agenții de pază. Fotbaliștii și staff-ul echipei Farul Constanța și-au continuat apoi petrecerea la o terasă din zonă, unde s-a alăturat și Stere Halep, tatăl Simonei Halep, care a fost prezent și pe teren în momentul câștigării titlului.

La terasă au fost prezenți și mulți copii, care au avut ocazia să primească autografe de la jucători. Echipa Farul Constanța a câștigat titlul de campioană a României în urma victoriei cu scorul de 3-2 împotriva rivalei FCSB în penultima etapă a sezonului, după ce au fost conduși cu 2-0.

Te-ar putea interesa si

Articole recente